Kézdiszék Hatolyka Hatolykai Fürdőközpont

Hatolykai Fürdőközpont

Kézdiszék Hatolyka DJ121F, Hătuica, Jud. Covasna

A 2013 Július 22-én megnyílt kezelõközpont a Szentkatolna községhez tartozó Hatolyka kõzponjában található. Megközelíthetõ a Kézdivásárhely és Kovászna közötti 121-es úton, letérve Szentkatolna község központjában a Csenáton fele vezetõ 121F-útra.

A kétszintes épület földszintjén található kezelõbázis fõleg periférikus érbántalmak és mozgásszervi megbetegedések kezelésére ajánlott. Magábafoglalja a teljesen felújított borvízforrásra épített mofettát, 10 kádas gyógyfürdõt, szaunát, orvosi rendelõt valamint fizióterápiás és masszázs rendelõket. Az emeleten 6 vendégszoba található, amelyek a hosszabb kezelést igénylõ vagy akár az átutazó turisták szállását fogja biztosítani. A kezelõbázis a mozgásifogyatékkal élõ vendégek igényeinek is megfelel, az épület két szintje között lifttel is lehet közlekedni és az egyik gyógykád valamint az egyik vendégszoba felszereltsége is ennek megfelelõ.

A Hatolykai kezelõbázis gyógyvize úgy belsõ- mint külsõ-kúrára alkalmas. Nagy mennyiségü széndioxiddal tör a felszínre, erre a gézra alapozódik a mofetta mûködése.

A borvíz nátriumkarbonátos, gyengén konyhasós, magas kálcium és magnézium tartalmú vasas víz.

Ivókúrában anyagcsre zavarokra valamint vese-húgyuti panaszok enyhítésére ajánlott. A melegvizes gyógyfürdõk valamint a mofetta a mozgásszervi megbetegedések, a periférikus érbántalmak, magass vérnyomás és szívkoszorú érelmeszesedés kezelésére ajánlott.
https://www.kezdi.info/hatolykaifurdo

Modern fürdők Mofetták
Elérhetőség:
0731121077

facebook.com/centrubaihatuica