Kézdiszék Kézdivásárhely Páll Sándor - Szörpkészítő

Páll Sándor - Szörpkészítő

Kézdiszék Kézdivásárhely Str. Bem József Nr.33/b, Târgu Secuiesc, Jud. Covasna

Családunkban hagyomány a feketeribizli termesztés és feldolgozás. Régebb csak a kertben szedett gyümölcsből készítettünk szörpöt, lekvárt és bort csakis házi fogyasztásra. 2017-re ültetvényünk elérte az 1500-as bokor számot ezért az év végén engedélyt váltottunk szörp készítésre.
Termékünk nagymama receptje alapján hideg módszerrel készül – megőrizve ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag eredeti ízvilágát.
Mindössze három természetes összetevőből készül (magas feketeribizli tartalom, víz és cukor) fölösleges adlékanyag/tartósítoszer hozzáadása nélkül. Minőségét így is megőrzi 2 évig megfelelő tárolási feltételek mellett (5C° - 20C° - Felnyítás után hűtőben tárolandó pár hétig).
A feketeribizli szörp rengeteg a szervezetre jótékony hatással bíró tulajdonsággal rendelkezik, csak hogy egy párat említsünk:

Csökkenti a fáradtság és kimerültség tüneteit magas C-vitamint tartalmának köszönhetően.
Serkenti az emésztést, javítja az étvágyat.
Méregteleníti a szervezetet. Hatóanyagai antibakteriális hatással bírnak.
Szabályozza a vércukorszintet.
Növeli a vérnyomást, serkenti a máj működését, nyugtatja a gyomrot.

Fogyasztása az egész családnak ajánlott az aproságoktól az idősekig.
Névválasztásunk is sugallja a gyökerekhez való kötődésünk, megörökítve a Páll családnevet. Szörpünk jelenleg 500 ml átlátszó üveg kiszerelésben érhető el a fogyasztó számára egyenesen a termelőtől (vagyis tőlünk - hahó) és egy maroknyi helyi üzletben is:

Bertis üzletlánc
Natur Island
Foodapest

Páll Szörp - Egy pohárnyi vitamin bomba!

Helyi termelő
Elérhetőség:
0745 561 891

pallszorp@gmail.com

facebook.com/pallszorp